葵芳廣場不嬲都好好行又多嘢食,今日喺嗰度行完街,未到食飯時間,但係突然之間好口渴,想搵啲嘢飲下同埋食下,經過呢一間廢茶,舖面好大,仲有好多好得意嘅樹瀨公仔,俾佢吸引咗!而且都幾多人等緊,就揀佢飲嘢食嘢啦。我哋叫咗兩杯嘢飲,一杯係黑糖珍珠口奶,令一杯係果茶,係菠蘿茶。黑糖珍珠勁好味,感覺到好足料,牛奶味好香,黑糖味好濃,珍珠咬口好正,成杯都好出色,雖然佢叫Hea tea但係一啲都唔hea。朋友杯菠蘿炒都試咗一啖,甜甜地茶味好香,唔會係一杯好酸嘅果茶。另外我哋仲叫咗個雞肉卷同埋甜品,因為啲相好吸引。黑糖奶蓋窩夫好正,即叫即整,窩夫,唔錯,最正係黑糖奶蓋呢個配搭超級正,好好味。雞肉卷有四份,都唔錯,有好香嘅蜜糖味。唔錯嘅小食飲品店!下次經過再幫襯。

另外我哋仲叫咗個雞肉卷同埋甜品,因為啲相好吸引。

雞肉卷有四份,都唔錯,有好香嘅蜜糖味。

唔錯嘅小食飲品店!下次經過再幫襯。