2008-12-28
尋日同丫爸媽咪落深井食LUNCH,其實都吾係第一次黎呢間架啦,食左幾次都覺得幾好食,LUNCH又抵食,所以繼續幫襯佢~講下個包啦,,我岩岩去食果陣佢係有幾種包既(我吾知而家仲係吾係...),但係我最鍾意就係呢一隻啦~佢熱辣辣,,又軟=]]正!!仲可以問佢添食架!!<--正丫!!到個MAIN COURSE啦,,其實佢個名吾係咁既,,我吾係好記得,,但係差吾多架啦,,就咁望上去呢個就似咖哩飯- -''今次呢個就吾係咁特別,,但係都幾好食架~我都食到D紅酒味,,不過吾食羊既朋友就吾岩食呢個啦~餐飲方面,,都係果D啦,,不過佢個HOT COFFEE就會送一塊朱古力COOKIE(吾知係自己製架呢??)仲有甜品送丫!!佢次次都吾同既,,但係呢排食通常都係呢個啦!!薄荷蛋糕,,吾會咁飽囉,,都幾好食架=]]佢個LUNCH真係好抵架~最貴都係$88個SET LUNCH(吾計廚師推介),,最平既只不過係$48咋!!有包,,有湯,,MAIN COURSE,,餐飲同甜品!!係咪好抵呢~次次食完我都勁飽架~