2024-01-25 689 瀏覽
呢間小清新韓國餐廳時不時都會轉下新Menu,今次嘅主題好特別🤩 梗係要約朋友嚟試吓啦🫶🏻🌟水星八爪魚腿蛋包飯嘩🤩🤩🤩 藍色嘅蛋包飯真係第一次見😆 職員話係用咗藍色螺旋藻整㗎,係Super Food嚟㗎😎 藍色螺旋藻冇乜味,食落嘅味道同平時嘅蛋包飯一樣😎 呢間嘅蛋包飯不嬲都係好出名,蛋夠滑又有蛋香👍 最驚喜係佢配搭咗芝士醬,原來可以咁夾🥰 八爪魚爽口彈牙,真係必食推介👍提提大家,會食到個嘴唇都係藍色㗎😂🌟穀神星大蝦墨汁意粉再挑戰埋呢個墨魚汁意粉先😆 今次會食到成咀都係黑色🤣 有墨魚汁嘅香味,蝦仁都係爽口彈牙,唔錯👌🌟冥王星烤LA骨呢個係牛仔骨,配菜係洋蔥,醬汁味道甜甜地,有啲似中式菜式,牛仔骨有六大件,好入味,幾好食👍🌟伯爵茶布丁牛角包窩夫呢度嘅牛角包窩夫不嬲都出名,梗係要叫嚟做甜品啦😎 仲配咗伯爵茶布丁,布丁夠曬香滑,好滿足😌🌟焦糖蘋果紅豆沙冰係新推出嘅特飲🤩 有啲似紅豆沙,非常好味☺️ 🌟月球幻影黑芝麻沙冰呢杯外型都係好靚,黑白相間🤩 濃濃嘅黑芝麻香味,甜度唔高,真係啱晒我🥰

🌟水星八爪魚腿蛋包飯

🌟穀神星大蝦墨汁意粉

🌟冥王星烤LA骨

🌟伯爵茶布丁牛角包窩夫

🌟焦糖蘋果紅豆沙冰
係新推出嘅特飲🤩 有啲似紅豆沙,非常好味☺️

🌟月球幻影黑芝麻沙冰
2024-01-23