2021-11-12
之前見過人地喺度食野嘅相 覺得裝修幾得意 食物又好似唔錯 所以放假特登捉埋月巴同我嚟😌呢間cafe以兔仔做主題 outdoor位置嘅大玻璃窗仲用花卉砌咗個兔仔形狀出嚟 好吸晴 店內都一樣 除咗有壁畫 仲有幾塊黑板 同樣畫咗唔同場景嘅兔仔🐰好得意啊而食物都真係好唔錯 而且仲好抵食🙊◾黑松露薯條薯條份量多 夠香脆🍟配嘅黑松露醬都有幾多 絕對夠點晒全部薯條 另外亦都準備咗一少兜茄汁 咁就可以都到兩種口味🍅◽香辣蜜糖燒鷄翼燒雞翼 大家都鐘意食🤗燒得皮夠脆 肉質都嫩 蜜糖味比較香濃🍯反而辣味就少啲◾香煎龍脷柳煎蛋飯配蕃茄沙沙醬龍脷柳都幾鮮嫩 有驚喜喎🐟同蕃茄沙沙醬其實好夾 提升咗鮮味 加埋煎蛋撈飯一流🍳伴磅配菜都一定要食 有椰菜/翠肉瓜/燒薯仔等等 超豐富◽豚肉腩片.新鮮什菌配日式芥末忌廉汁豚肉腩片輕輕燒過 配以燒汁 夠晒香 口感亦好軟稔🐷可以揀配意粉/長通粉/寬條麵 我就揀咗長通粉🤤最鐘意每一啖都連埋啲汁 因為呢度嘅芥末忌廉汁真係超.級.好.味 而且個濃稠度亦調得啱啱好💯最後一人一杯咖啡 飽晒🤰🏻呢度嘅焦糖咖啡 面頭會好似creme brulee咁 有層燒過嘅糖喺上面架☕
而食物都真係好唔錯 而且仲好抵食🙊
◾黑松露薯條