1K
2021-02-26 26 瀏覽
晚市開返,放工當然係蒲吧,又飲又食點會唔去諾士佛臺吖?喺正第一間已經係專門食豬嘅地方,飢腸轆轆嘅大胃就走咗入去威呢度嘅cocktail同mocktail味道都唔錯,名又夠晒有新意最得意嘅係,杯具都非常新奇有趣喺呢度飲得酒,固然有得嗌送酒前菜,脆卜卜嘅豬手條就啱晒,鹹鹹地熱熱地,點吓甜辣醬仲過癮沙律都好大碟,除咗菜,仲有好正嘅牛油果、好甜嘅芒果、新鮮嘅車厘茄同粒粒肥美嘅大蝦主角豬肋骨登場喇!呢間主打食豬,聽講都係攞豬肉之中最好嘅位嚟製作佳餚,一望個肋骨唔係瘦猛猛就知所言非虛,多肉又嫩口,夠juicy,同出面食差好遠食英式餐廳,甜品當然係叫地道嘅麵包布甸,加上香蕉肉真係同傳統嘅味道好夾,冧酒雪糕同焦糖布甸亦係好出色嘅side dishWaiter服務態度好得嚟,仲要感覺好開心,令人賓至如歸呀

Refreshing Piglet

Catch Me if You Can

最得意嘅係,杯具都非常新奇有趣

招牌豬手脆條、甜辣醬

牛油果香芒大蝦沙律、車厘茄、甜辣沙律汁

楓糖黑啤醬燒豬肋骨、椰菜沙律、粟米、薯條

香蕉麵包布甸、拖肥醬、雲呢拿雪糕

Waiter服務態度好得嚟,仲要感覺好開心,令人賓至如歸呀
2021-02-25
Refreshing Piglet