2020-04-27
My happy hour💛💛💛 is Juicy Burger...man🍔💫..耐唔時都會想食下Burger🍔,想搵一間專賣漢堡既專門店💁🏻♂️,水準應該不會差吧。漢堡要做到:色純、鬆軟、Juicy、可口,仲要一層又一層,層層疊既方式疊加,材料仲可以因應自己 自由疊加😍,又味美 又營養 又健康 又有能量既美味漢堡,你又愛嗎❓-結果比我搵到呢間:採用100% 全天然美國🇺🇸 安格斯牛肉及澳洲和牛,用原塊牛排切出牛肉🐮 製成漢堡扒,肉味香濃得黎 又夠晒Juicy💦,真係全手工製作架。未食已經聞到香噴噴。-ll $67Houston BBQ Buger (Agues Beef served with secret BBQ sauce)美國🇺🇸 安格斯牛肉🐮 配上秘製BBQ汁,班紋煙肉🥓,炸洋蔥絲,已經夠晒風味,醬汁仲好惹味。另加 我仲加左煎蛋🍳,令到口感更加豐富 又有營養呢。ll +$20Extra +$20 can enjoy the Combo Set🍴食Burger🍔 轉餐更加抵食💛,可選配:香脆有皮著薯條🍟/薯格/田園沙律🥗 &汽水🥤。-仲可以+$8 轉蕃薯條🍠 更香甜好吃呢💜。
l[候斯頓漢堡]l $67
Houston BBQ Buger
另加 我仲加左煎蛋🍳,令到口感更加豐富 又有營養呢。
l[Combo 漢堡套餐]l +$20
仲可以+$8 轉蕃薯條🍠 更香甜好吃呢💜。 唔錯唔錯,雖然店舖細細,但水準不錯,下次要再試試其他款式既Burger先,成10款架。