2022-07-20 1376 瀏覽
強烈建議大家唔好去,附近好多好嘢食無謂受氣!食飯食到一半,我食得快啲食完,老婆都未食完(女仔食飯慢啲好正常),個侍應過嚟一嘢收咗個飯,跟住話你哋未齊人已經畀你地入嚟坐,你哋仲食得咁慢。1. 你如果expect啲客係20分鐘食完交枱,咁唔該你寫出嚟喺門口,等我睇下以後仲有幾多人會堂食。正常大家食完飯,你個地方坐得咁唔舒服,都唔會想坐得耐自己會走。咁樣嘅服務仲話收10%服務費?2. 我哋未食完你收左個飯點計?你又想收錢又唔想畀啲客坐嘅,咁你咪做外賣囉。 或者直接去搶算啦,其實會容易啲。3. 講到好似你畀位我坐,係施舍俾我咁。如果唔係攞位嗰陣你冇客,你有可能會畀我坐? 仲有你唔想畀我坐嘅我,我可以去第二間,冇問題。呢個價位我唔要求有啲咩服務。但係再平民啲嘅譚仔,麥當勞,肯德基,粉麵店都唔會有咁嘅遭遇,呢個係我食過最受氣嘅飯。希望大家避開呢間舖,唔好中招。食飯開開心好重要, 食個鹵水鵝飯要受氣?不了!
強烈建議大家唔好去,附近好多好嘢食無謂受氣!
  • 俾説話你聽嘅侍應