2016-04-21
其實我真係好中意食炸雞😗但係有時只係想過下口癮,炸雞店嘅炸雞成隻雞咁多,食唔晒好浪費🤔今次黎到pizzamaru就可以過口癮之餘又可以食到好味炸雞😊位於希慎food court嘅pizza maru,其實應該係主打pizza?😂但係我地冇食pizza呀,有機會再試過🐥蒜香甜辣秘製炸雞💰HKD93好耐之前已經食過一次,我真係好中意佢個醬汁嫁😋甜甜酸酸好開胃,雞肉雖然唔算好嫩,但外層脆皮加醬汁真係又香又正👍👍可惜,我覺得唔係好夠熱,如果熱啲會更好♡一碟大概六舊啦卡邦尼年糕💰HKD53卡邦尼味道偏淡,其實幾香,都聞得出係卡邦尼味。以前從來冇試過卡邦尼配年糕,又幾好啵!另外其實仲有少少辣味,um.......我覺我個辣味有啲畫蛇添足。年糕煮得應該比較耐,比較林,但都煙靭嘅😁除左年糕,仲有煙肉同粉絲,份量比較少😕Pizzamaru位於希慎嘅foodcourt, 如果唔夠仲可以試下foodcourt其他野食嫁!
位於希慎food court嘅pizza maru,其實應該係主打pizza?😂但係我地冇食pizza呀,有機會再試過 🐥蒜香甜辣秘製 炸雞💰HKD93
好耐之前已經食過一次,我真係好中意佢個醬汁嫁😋甜甜酸酸好開胃,雞肉雖然唔算好嫩,但外層脆皮加醬汁真係又香又正👍👍可惜,我覺得唔係好夠熱,如果熱啲會更好♡一碟大概六舊啦 卡邦尼年糕💰HKD53
卡邦尼味道偏淡,其實幾香,都聞得出係卡邦尼味。以前從來冇試過卡邦尼配年糕,又幾好啵!另外其實仲有少少辣味,um.......我覺我個辣味有啲畫蛇添足。年糕煮得應該比較耐,比較林,但都煙靭嘅😁除左年糕,仲有煙肉同粉絲,份量比較少😕 Pizzamaru位於希慎嘅foodcourt, 如果唔夠仲可以試下foodcourt其他野食嫁!