2024-04-29
呢間主打日式創意卷物嘅餐廳喺香港周圍都有分店,🐼之前食過荃灣覺得唔錯,今次約咗朋友去銅鑼灣,就試吓佢銅鑼灣嘅分店。埼玉 網燒牛舌(4件) $78 - 牛舌係即刻燒出嚟嘅,調味啱啱好,唔會太鹹搶晒啲味。牛舌唔會太靭咬唔開,唔錯唔錯👍🏻大阪自家製炸雞 $78 - $78 六大舊,咁多protein 食完都飽左一半 😂金龍卷 $105 - 我哋唔食芝士,店員好好咁幫我哋落單 “金龍卷走芝士” 👍🏻 呢個卷物面頭係三文魚,入邊係炸蝦🍤煙花 $108 - 我鍾意食呢個啊,面頭係辣辣地嘅吞拿魚蓉,份量都俾得多,覆蓋晒飯面,仲要好厚。店員服務態度好好,亦都有禮貌。銅鑼灣嘅分店位置幾prime,喺澳門逸園中心,即係SOGO附近,好方便。🍽 餐廳: 古今 (銅鑼灣)🏠 地址: 銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心21樓#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食寫真 #hk
🍽 餐廳: 古今 (銅鑼灣)
🏠 地址: 銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心21樓
#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram #美食分享 #食好西 #美食寫真 #hkig #hongkong