2016-10-03
Chateau城堡裝修幾優雅古典, 似去左城堡一樣🕍, 椅子好大張, 坐得好舒服Oyster 🐚Or口感creamy, 鹹味重, 帶子位極甜ANCELIN蠔味十足, 肚身甜美, 肉質QQ,有海鹽味道LALUN同樣蠔味濃郁,口感則更為爽口😋, 特別的肥厚,口感帶爽脆👍三款蠔都海水味濃,好似處身係大海,好fresh煙三文魚🐟沙律沙律有羅馬生菜,青椒, 紅椒切成條,好脆口,加埋酸汁,令我好好胃口😋😋煙三文魚🐟厚薄適中, 每一口三文魚均有著濃濃的燻香風味並帶有一點點的三文魚獨有鮮味,口感煙韌蟹肉火腿焗露筍芝士上放滿蟹肉, 口感綿滑, 再配上清甜露筍,味道口感平均,Ham🐷的味道比其他火腿更加複雜細膩,但吃來口感柔軟味道濃郁法式香草羊架🍗羊上面有麵包糠,焗出來的口感較乾較脆口, 肉質特別鮮嫩,帶香草味且羶味輕, 惹味而不羶MANGO SORBET 口感近似雪糕,比沙冰細緻, 入口即溶, 可做清味蕾之用, 可解肉既膩口😋😋
Oyster 🐚Or
口感creamy, 鹹味重, 帶子位極甜
ANCELIN
蠔味十足, 肚身甜美, 肉質QQ,有海鹽味道
LALUN
同樣蠔味濃郁,口感則更為爽口😋, 特別的肥厚,口感帶爽脆👍
三款蠔都海水味濃,好似處身係大海,好fresh
煙三文魚🐟沙律
蟹肉火腿焗露筍