餐廳: 牛奶冰室 (形點 II)
資訊:

2023-06-26 335 瀏覽
平時都唔會寫食評,今日就幫下手寫一單收工返到屋企附近醫肚,見到一堆人喺門口等位,即時轉叫外賣,叫完先去supermarkets,諗住下陣返黎有得拎。買埋野20分鐘後返黎問下外賣有未?換黎黑衫頭箍姐姐一句外賣係要等,心諗「ok你哋忙,我等下先」。企喺門口等多左10分鐘覺得唔對路,再問下收銀姐姐,佢話幫我跟跟,再等一路等就一路聽到越嚟越多人問外賣,原來門口企一大堆人係等緊外賣,有最少5張單係等一個鐘以上嘅🥶原來我都未夠資格去問到我未,但重點係堂食嘅人都食飽埋單都無外賣出… 到最後我有安慰自己都係等左55分鐘,未夠一個鐘… 要食嘅就唔好考慮外賣喇BTW,唔好諗住一早用app 叫定就得,得一個鐘以上嘅有一半都係叫定先🫢
平時都唔會寫食評,今日就幫下手寫一單

2023-06-26
55 分鐘 (外賣自取)