2022-10-15 95 瀏覽
餐廳既外表好吸引,仲要係外國廚師。入到黎得5張枱仔,星期六晏晝都有2枱客,感覺唔錯。價錢適中,叫左瑞士芝士Angus burger,炸雞粒 153蚊漢堡大概10分鐘到枱,顏值一流,靚!先試一下炸雞粒,雞肉佔得一半,有半粒炸粉,而且炸粉係無味,要點醬,但醬只夠點5粒雞粒... 點解炸雞可以無味架,同韓式又有咩關係主菜漢堡,包係少脆,好味既,但奇怪既事係雖然埋枱時塊扒係突出兩塊包出面,一咬落去塊扒滑左入去,再咬,再滑入去,咬左3啖都未咬到塊扒,望一望個包,塊扒竟然完整仲係塊包入面,size好細,真係好細,再咬一啖終於連扒一齊咬,味道係有咸味,但唔香牛味,咬多一啖,塊扒碎左,跌左張紙入面,兩塊包就仲係手,狼狽到一個點外表靚,味道可以,價錢唔值,試下就算了韓式炸雞粒,可以不試
餐廳既外表好吸引,仲要係外國廚師
入到黎得5張枱仔,星期六晏晝都有2枱客,感覺唔錯。
漢堡大概10分鐘到枱,顏值一流,靚!

外表靚,味道可以,價錢唔值,試下就算了
韓式炸雞粒,可以不試
瑞士芝士安格斯牛漢堡