2023-12-01 45 瀏覽
銅鑼灣近鵝頸橋嗰度餐廳,有間叫「牛之鍋」嘅餐廳之前都同朋友試過一次。佢哋依家出咗個鰻魚鍋真係好吸引人,佢同一個放題嘅類型真係啱晒我哩個咁大食嘅人!首先野飲已經好多選擇!首先,介紹一下醬香味鰻魚鍋。鰻魚鍋裡面有鬆軟嘅鰻魚片,鍋底鮮香可口。鰻魚肉質鮮嫩,帶有淡淡嘅醬香味道,每一口都令人滿足。食完之後配上湯打邊爐,真係一個絕佳嘅組合。而且,任食但係啲牛都好正。仲有多款唔同嘅牛肉部位俾你揀。佢哋嘅牛肉嫩滑,質量非常好。你可以選擇牛肩、美國肥牛、牛舌等等,滿足你對牛肉的不同喜好。不論你喜歡鮮嫩的牛肉片,定係更有嚼勁的牛舌,都任食。除此之外,仲有大量嘅刺身壽司小食甜品可以選擇。首先我地叫左好多刺身同埋toro壽司飯,每一口都充滿了海鮮的鮮甜味道。你可以品嚐到各種不同的刺身,我食左好多三文魚haha 總括而言,「牛之鍋」係一間性價比唔錯既放題餐廳。任食套餐價錢合理我地埋單都係一人3百幾蚊到,提供多款美味既選擇。不論是醬香味鰻魚鍋、湯打邊爐的多款牛肉部位,定係新鮮的刺身壽司,都唔會失望🙈最後我地食左海量既甜品先走,好好食

最後我地食左海量既甜品先走,好好食