2011-07-26 3 瀏覽
那天我們行完書展, 大家都已經很累了, 不想去太遠的其他餐廳, 一出到來見到大有商場有嘢食便急不及待入左去了, 入到去見到呢間d椅子最舒服便入了這間!我們點了一個set加個散叫, 費事太多食唔晒芝士、車厘茄、紅洋蔥法式多士 - 很長很有氣勢的味字, 味道就...不過不失啦!蝦、魷魚忌廉汁意大利飯 - 呢個整得幾好食, 魷魚好淋, 我唔鍾意食魷魚都鍾意, 最後吃到一飯不漏!煙三文魚意大利麵 - 個汁酸酸甜甜咁, 不過太稀了! 而且三文魚又小又細粒, 看圖也看不到有一粒...跟餐的甜品 - 選了朱古力咖啡蛋糕, 賣相味道也不錯, 甜了少許呢間cafe啱晒飲嘢傾計, 因為呢個商場真係一d都唔旺, 坐成日都冇人趕你~~

我們點了一個set加個散叫, 費事太多食唔晒
芝士、車厘茄、紅洋蔥法式多士
蝦、魷魚忌廉汁意大利飯