2021-05-22
身為一個榴槤迷,一聽到個名就想黎,係正常ge😂但我勸大家吾好帶甘大期望黎。。。3點開始,入去半個鐘到未夠,就會有人叫左你埋單先可能驚你睇到d野食吾食就走😂200幾蚊一個人。。海鮮有蝦同青口,偏咸,冇中湯西湯,只有碗仔翅和綠豆沙,味道一般,冇出面小食店好味,有沙律同火腿,有幾款卷物壽司冇刺身。壽司好伏吾好食!完全係凍冰冰喺雪櫃拎出嚟。其實熱食都吾熱。。。有牛雞串燒,魚柳,菜,牛柳粒,炒蘿蔔糕,仲有炸紫薯餅,多士,etc....野飲係有橙汁,咖啡同埋,冇咩味ge柑橘綠茶即煮區有泰式船河同埋燕窩蟹黃粥,個名係咪好好聽呢,但係4點未夠佢就話冇河粉,得返米粉,而個粥就似係白粥, 唔知啲燕窩同蟹王係邊。。。甜品算吾錯,多選擇而味道ok。榴槤雞蛋仔同榴槤梳乎厘唔推薦,榴槤3.6牛乳布甸最好食,仲有榴槤蛋糕,榴蓮糯米糍, 榴槤班戟捲,榴槤葡撻, 榴槤燉蛋,味道都吾錯。芒果野我冇咩點試, 最後有movenpick 雪糕, 有四隻味可以選擇,係朱古力,士多啤梨,雲呢拿同埋焦糖。