2017-04-27 964 瀏覽
要推薦好吃小店,位於屯門呢間屋邨入面的小店真係我心目中的頭位❣️地方小小,坐位大約只有十個,但每次黎都有人排隊,就算附近有其他食肆,D街坊都會堅持排隊食到為止!呢到我食過不下10次,只有早餐、午餐及下午茶,每日4:30pm就會收工,中午飯餐有三、四個選擇。我多數食呢度的麵餐,因為麵食選擇不少,除左一般的米粉、通粉丶米線丶大光麵丶出前一丁,仲有辛辣麵丶福麵及芝士麵,而且呢度唔係大集團,他們的配搭彈性好大,價錢好抵又整得好味!如果貪心的話,加少少錢就可以加多一個餸,絕對啱曬為食鬼!😁跟餐的多士或包又可以選醬料,我通常會食奶油多士留邊,好正,我之前見有人要求要麵包頭,wow,只要佢地做到都會去做,呢D人情味唔係度度有!👍🏻👍🏻他們有送外賣服務,當然只限附近地方啦,不過我都試過叫外賣,真係不及喺店裏面食咁好味,所以雖然佢哋店舖細細,但只要你試過一次,包你會返轉頭再幫襯!推薦食物:滷水雞髀丶凍綠茶丶豬扒包丶炒牛肉丶五香肉丁丶炸魚餅

2017-04-27
$35 (早餐)