2024-07-04
呢間嘢啲意粉/飯類就真係一般( 試過唔會再試)但自從改咗名同裝修 多咗門口做特色麵包呢part真係全間店嘅靈魂暫時試過幾个唔同款式全部都有8分以上個人認為, 性價比完勝附近嘅A1/山崎/Panash 推薦:1.紅莓牛角包$20, 即使凍咗都脆, 唔油膩, 仲有啲紅莓點綴下, 少少酸酸甜甜咁 , 唔使咁dry (以下兩款, 請原諒我食咗d先至拍圖, 因為實在太好食, 忍唔住要出post)2. 圖片芝士撻$9, 細細件, 諗住試下 , 點知超級好食, 皮鬆軟, 個餡又好食, 好食過一田裏面麵包店嘅芝士撻多多聲3. 圖片香菇法包$18, 勁多菇片, 法包勁鬆脆, 搽咗層牛油先焗, 最估唔到係原來仲有層沙律醬, 滋味滿分, 抵過食pizza, 如果好彩最底係法包嘅外層,就成件都超鬆脆仲有試過芝士煙肉軟包, 雞批, 類似曲奇嘅餅乾塊等, 都ok但未至於好精彩重點係, 試過幾次傍晚去買, 啲麵包竟然係仲暖的, 佢傍晚五六點都有幾款麵包新鮮出爐, 每次都只出十個八個, 保證新鮮會繼續試下佢其他唔同款
但自從改咗名同裝修
多咗門口做特色麵包