2024-05-27
平時好少寫食評,但今次真係完全唔掂。只此一次,下不為例!星期日下午經過,見到紅茶排哂隊,呢間野有位就入去食,點知中哂伏。。。叫餐時個男人勁串 態度又唔好,叫3個餐 寫都唔寫,又無反應 一句聲都無出,都唔知佢有無聽到,淨係講完一個餐 佢就大叫後面叫人落單。餐枱嗰張膠枱布 好油 好似抽油煙機嗰種痴笠笠,掂到都唔開胃。食物好快就上,叫咗個瑞士雞翼公仔麵,瑞士雞翼無味,慘過去超市買枝瑞士汁自己煮,似係個汁加水已經加到無味,只係上到色。屋企人叫咗午餐 肉硬 難咬,話有餐湯 無俾我地,叫咗凍鴛鴦 漏咗(懶叻唔寫低 靠大嗌既後果),上餐專係放係個幼兒前面,幼兒枱前清空唔係俾位放食物 係唔想佢手快打爛野 倒瀉野(不過呢啲都只係有經驗既侍應 餐廳先識),價錢唔平,連鎖餐廳價錢,呢個價錢不如加多少少食花園餐廳。拿拿林食完走人,兩個小朋友跟住屋企人去俾錢先,我執埋啲野跟住走,俾個男職員夾係我同小朋友中間,個職員要放餐具係門口,佢叫兩個小朋友出門口先,大嗰個10歲 叫佢出去先無問題,但點解會叫個2歲既出去先?金魚街咁多人,突然衝咗出去追唔切咁點?本身佢乖乖地企係屋企人身邊等緊。放餐具點解唔可以等一等先 或者讓
只此一次,下不為例!
拿拿林食完走人,兩個小朋友跟住屋企人去俾錢先,我執埋啲野跟住走,俾個男職員夾係我同小朋友中間,個職員要放餐具係門口,佢叫兩個小朋友出門口先,大嗰個10歲 叫佢出去先無問題,但點解會叫個2歲既出去先?金魚街咁多人,突然衝咗出去追唔切咁點?本身佢乖乖地企係屋企人身邊等緊。放餐具點解唔可以等一等先 或者讓開俾我帶佢地出去?俾個錢要幾耐?嫌小朋友阻住佢放嗰籃餐具 我都嫌佢阻住我出去。
家庭式餐廳,連鎖店價錢,態度服務差,無下次!Blacklist!