招聘中
薪金面議
28天前
$16,000-$19,000
月薪
餐廳: 千両 (太古城)
資訊:

2018-04-13 724 瀏覽
某日去完太古開會,由於同事現在長居馬拉(原本在香港),佢話馬拉係冇咩好既日本菜食,所以我地就同佢入左千両想帶佢尋回呢股熟悉的味道。我地全部都叫左刺身飯。結果就未盡人意,餐飯只係中規中矩。沙律係好食,btw粒車厘茄實在太大粒,都唔知咬唔咬好,一蚊就爆汁啊大佬碗刺身飯有小柱、蟹肉、赤海蝦、呑拿魚、油甘魚、三文魚、甜蛋同三文魚子。賣相好豐富。至於味道方面也是不錯,食材都幾新鮮,但就冇食正餐嗰種驚艷。碗飯好鬼大碗,早知就叫少飯。值得一讚係呢度有個男店員非常有禮同熱情,加茶好勤力。

值得一讚係呢度有個男店員非常有禮同熱情,加茶好勤力。