餐廳: 壽司絆
資訊:

2022-06-26 685 瀏覽
講到食壽司🍣,喺附近都冇乜邊間又靚又坐得舒服。見到Openrice有呢間新開嘅良心小店,lunchtime同屋企人試下,果然新裝修嘅日系風令人特別放鬆😌。為免浪費,茶包去要求嘅時候先會供應。不得不讚店員姐姐其實好有心💓,見到媽咪怕凍會主動奉上一杯熱水,上菜又好好招呼,連媽咪都讚————————————————👅珍寶丼($55)👉🏻雖然份量普通一碗,滿碗嘅壽司飯同刺身,女仔食晒都飽飽哋👧🏻,多款刺身可以滿足花心嘅我,每款一塊當然唔夠喉,但係都叫過下口癮👅壽司盛合一人前($55)👉🏻一份9件精選壽司🍣,我覺得會唔夠飽就揀珍寶丼,細佬都叫多咗幾件壽司同手卷,放埋同一碟上菜,一向少語嘅細佬話OK啦————————————————🚩總結:可以一試嘅良心小店💛———————————————— 🌟注意:另收加一服務費————————————————📍 壽司絆地址:慈雲山蒲田里7-9號慈樂大廈地下1號舖.🗺地區:#bem黃大仙📥分類:#bem日本菜 #bem黃店日常💰人均消費:#bem51至100蚊

————————————————
👅珍寶丼($55)

👅壽司盛合一人前($55)

🚩總結:可以一試嘅良心小店💛
🌟注意:另收加一服務費