2023-10-19
呢排發現佐敦有好多好味又有驚喜的餐廳, 今日又出佐敦揾食經過Passepartout覺得個名幾得意, 決定Try Try!睇餐牌佢每一個main都係唔同地方名嚟, 幾有心思我哋叫咗 Wellington Spring Rolls, Yokohama同CalcuttaWellington Spring Roll威靈頓春卷春卷皮包住煎好嘅牛柳,再配埋特式蛋黃醬,幾好味👍🏻Yokohama 壽喜燒澳洲和牛配焦香米餅,溏心蛋和牛食落口重牛味,米餅整得幾鬆脆,但係整體食落去沒有好大驚喜👌Calcutta北印番茄咖哩炸雞,涼拌椰菜,馬莎啦窩夫呢碟食落去最有驚喜😁馬莎啦窩夫食落去好煙韌, 配埋脆卜卜炸雞,炸雞皮唔太厚,脆得嚟又唔𠝹口😋飲品我哋點了London Frog 同埋Sesame Latte。越似會中伏嘅野蘋果佬越鐘意點嚟試😆今次點嘅London Frog係伯爵茶鮮奶,大伏😂 飲落去好似飲緊一枝洗潔精咁😆Sesame Latte就唔錯,好香芝麻味。整體食物環境都算有誠意,都可以一試😁
Wellington Spring Roll威靈頓春卷
春卷皮包住煎好嘅牛柳,再配埋特式蛋黃醬,幾好味👍🏻
Yokohama 壽喜燒澳洲和牛配焦香米餅,溏心蛋
Calcutta北印番茄咖哩炸雞,涼拌椰菜,馬莎啦窩夫
Sesame Latte就唔錯,好香芝麻味。
整體食物環境都算有誠意,都可以一試😁