2023-07-27 58 瀏覽
西營盤藝里坊好有文藝氣息嘅地方🎨🎭,周邊嘅店餔亦一樣,好吸引人打卡嘅一個地方🤓呢間Café 以木系裝修為主,而且充滿空間感,坐得好舒服,絕對係可以比人好休閒咁享受嘅餐廳~😌😌 食物方面簡單為主,但味道同賣相都好出色吸引🤩 🍝乾炒大蝦蒜香意粉超級香蒜香味😍😍😍搞到我流晒口水🤤意粉炒完後仍保留彈牙口感,同埋又唔係太油膩,配有好多雜菇,而大蝦算新鮮,大隻又彈牙😋😋大推呀
🍔炸雞排燒菠蘿漢堡見到入面大大件炸雞,同一塊燒過嘅菠蘿,食落去好鬼juicy💦😆雞扒雖則炸過,但仍有肉汁,加埋燒過嘅更加甜嘅菠蘿滴汁,好好味👍👍粗薯條即時炸起,熱辣辣、好香脆
條條粗薯條都好實心,好飽肚🤭🤭 而家打風天氣,好悶熱焗促,叫左2杯Soda - 青瓜Soda & 柚子蜜Soda🥤
2 杯Soda都好解渴,特別係青瓜Soda, 味道好清新又解暑😌😆

食物方面簡單為主,但味道同賣相都好出色吸引🤩

🍝乾炒大蝦蒜香意粉
超級香蒜香味😍😍😍搞到我流晒口水🤤

🍔炸雞排燒菠蘿漢堡
粗薯條即時炸起,熱辣辣、好香脆
條條粗薯條都好實心,好飽肚🤭🤭

• 乾炒大蝦蒜香意粉
  • 青瓜梳打