大家好!今次第一次寫食評,多多指教🤗蠔站其實都黎過幾次,會再encore證明佢起碼唔伏先啦🤣 佢最出名就係十蚊生蠔,蠔引起想食幾隻過黎就岩曬!但原來,佢d意粉都好出色!!佢每日都會有一款指定10蚊蠔,今日就係法國蠔😋有時又會有愛爾蘭生蠔生蠔水準中等,唔會話好肥美,但都有蠔味同新鮮既! 只不過,食左三次,今次叫左十隻蠔,居然有一隻係臭嫁!!🤢好彩聞到冇放入口😑但值得讚既係,同經理反映左之後,佢都願意即刻換番隻俾我🤔不過,除左蠔之外,其實佢d意粉都好值得一讚!🥳呢碟卡邦尼意粉,好香, 蛋味同芝士味好濃,feel到係足料既! 唯一唔好就係比較細碟都要百幾蚊,只能說價錢反映質素🤣食肉朋友都唔洗驚,有好多選擇!個人覺得豬肋骨係比另一個貴d既黑豬斧好味!最後加番杯提子梳打,普普通通~總結而言,都推介大家去試下,記得用openrice訂座可以有9折呀,下次見!😆
大家好!今次第一次寫食評,多多指教🤗

蠔站其實都黎過幾次,會再encore證明佢起碼唔伏先啦🤣

佢每日都會有一款指定10蚊蠔,今日就係法國蠔😋

有時又會有愛爾蘭生蠔

但值得讚既係,同經理反映左之後,佢都願意即刻換番隻俾我🤔

不過,除左蠔之外,其實佢d意粉都好值得一讚!🥳

最後加番杯提子梳打,普普通通~

2021-12-17
  • $10蠔