餐廳: Puppuccino
資訊:

今日去咗位於將軍澳海濱長廊嘅Puppuccino食晚飯餐廳內分2層,下層為寵物區,狗狗可以在這層玩樂,餐廳還提供Pet Meun,主人同竉物可以一齊chill因為我哋冇寵物,咁我哋都係集中睇返主meun的食物,發現原來都有好多唔同國家同地方的菜式,還有素菜選擇,可以照顧唔同客人的需要。天氣炎熱,我們先來啤一啤,涼透心英式炸魚薯條炸魚表面係一層薄薄的炸漿,內𥚃嫩滑,薯條外脆內軟,不沾茄汁都非常好味,食唔停口。原隻龍蝦尾配三文魚籽明太子意粉龍蝦尾啖啖肉,肉質彈牙,三文魚籽,咬落去充滿三文魚油慢煮三杯雞意大利煲仔飯這個意大利煲仔飯,融合港、台、意大利三個地方的fusion菜,創意冇限'煲仔飯雖然少了一份焦香,亦都冇損它的味道,味道帶有少許麻辣味非常惹味。煙三文魚凱撤沙律三文治包身煙靭,好有咬口Puppuccino 繽紛盛宴最後點了一道甜品,幸福滿滿。食飽飽,仲可以在海濱長廊散下步,吹吹海風
今日去咗位於將軍澳海濱長廊嘅Puppuccino食晚飯

天氣炎熱,我們先來啤一啤,涼透心

英式炸魚薯條

原隻龍蝦尾配三文魚籽明太子意粉
龍蝦尾啖啖肉,肉質彈牙,三文魚籽,咬落去充滿三文魚油

慢煮三杯雞意大利煲仔飯

煙三文魚凱撤沙律三文治
包身煙靭,好有咬口

Puppuccino 繽紛盛宴
最後點了一道甜品,幸福滿滿。

食飽飽,仲可以在海濱長廊散下步,吹吹海風
2023-06-08
  • 慢煮三杯雞意大利煲仔飯