2019-07-25 38 瀏覽
今日特登嚟到深水埗想買電話卡,唔係好熟呢邊唔知有咩食,跟住見到有一間好似幾得意嘅小店食漢堡包,於是就同朋友試試佢啦。估唔到咁細間店但係有咁多種漢堡包可以揀,諗左好耐究竟食鵝肝定係和牛,最後我同朋友決定叫一個和牛漢堡同埋侯斯頓漢堡試試。因為我同朋友都想兩種漢堡試吓係咪真係有分別,於是膽粗粗問下店員可唔可以幫我地將個包切開一半,佢哋好好人馬上應承咗。侯斯頓漢堡塊漢堡扒超大,好多汁,而且漢堡包皮幾鬆軟,加埋芝士,我甚至乎覺得比摩斯漢堡更加好食。同埋有一樣野一定要讚下就係因為呢個漢堡好多汁,餐廳有供應即棄手套俾人用,好貼心啊。另外我哋叫嘅和牛漢堡漢堡扒就冇咁口,但係比起之前嗰個漢堡更加多汁,呢個跟餐我哋冇要薯條,要左田園沙律,沙律汁加埋新鮮嘅沙律菜好清新,感覺唔好食薯條咁熱氣,而且跟餐仲送埋一罐汽水,其實都幾抵食呀。極力推薦大家如果會黎既話,要試試和牛漢堡!

極力推薦大家如果會黎既話,要試試和牛漢堡!