2024-11-04
半島漁港油塘分店美 🍽️✨今日我同朋友去咗半島漁港油塘分店,聽聞佢哋而家有$1優惠,忍唔住想試下!😍$1至尊燒鵝皇 🍗我選咗至尊燒鵝皇,真係超值!一/4隻燒鵝皮脆肉嫩,咬落去香氣四溢,肉質滑溜,完全冇失望!而且賣相靚到爆,實在太驚喜啦!✨椒鹽鮮魷 🦑接住嚟,椒鹽鮮魷都唔可以錯過!魷魚炸得金黃酥脆,椒鹽味道恰到好處,食完一口就停唔到!😋白汁明蝦球 🍤白汁明蝦球味道鮮甜,每一口都充滿蝦肉的鮮味,外脆內嫩,真係好好味!🍽️海皇粉絲什菜煲 🍲呢個海皇粉絲什菜煲真係一大碗,海鮮新鮮,粉絲吸晒湯汁的精華,味道濃郁,令人回味無窮!😍口水雞 🍗🔥最後,口水雞就係我心目中嘅最愛!雞肉嫩滑,配上特製醬汁,香辣入味,根本一口唔夠!🤤環境都好舒服,服務態度一流,店員笑容滿面,真係令人感到好開心!👍
$1至尊燒鵝皇 🍗
椒鹽鮮魷 🦑