2010-10-19 140 瀏覽
只係想簡單吃午飯, 點知等左足足35分鐘.......仲硬食一個冷冰冰嘅定食, 簡直令人髮指 huffy:!!!!上星期日(17/10)到沙田新城市廣場一期7樓銀座藏人吃午飯, 雖然等左五分鐘便可入座, 但落單後等左20分鐘都沒有嘢食, 問下還要等幾耐 ?? 伙計竟然話所有訂單都攪亂左!!真係耐人尋味, 日本食店應更有完善管理, 點知呢間仲差過香港大家樂,價錢又唔係平,道味道就一般,唔可以話係抵食lor員工服務又差!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!簡直食到一肚火!知唔知當我等到30分鐘時再問伙計, 她們沒有回答,於是我要埋單走.....呢次伙問我是否要取消 , 我反問她我還可以選擇嗎?最後, 她轉頭給我一客定, 但所有食物都係冷冰冰嘅, 不會再光顧此系列店舖.

huffy:!!!!

道味道就一般,唔可以話係抵食lor:huffy
簡直食到一肚火!

, 我反問她我還可以選擇嗎?

2010-10-17
5 分鐘 (堂食)