2022-11-30
可愛嘅廢茶店長,你好呀!我今日想飲嘅係👇🏻 廢事諗奶茶調茶師隨心之選👉 茶味不固定係隨意抽,令每次飲料都有新鮮感⋯⋯咁就有唔同嘅感覺。連兩種指定配料👉內有珍珠同鮮草。奶茶甜度適中,又有我鐘意嘅滑嘟嘟嘅鮮草,煙煙韌韌嘅珍珠,滿足晒我嘅愛好。 👇🏻 朱古力拿鐵問:店長,我可以拿鐵加配珍珠嗎?店長話:係可以👉加錢就可以😆我同店長講,我唔鐘意飲咁甜喎!店長就推介呢杯凍飲比我,我對朱古力拿鐵我好滿意,除咗唔係咁甜,同時我又可以加入煙煙韌韌嘅珍珠。 小食台式韭菜盒子香脆外皮,內餡飽滿,多汁。選用👉新鮮韭菜,菁蔥與豬腿肉當你咬入口先係脆卜卜嘅外皮,跟住就食到好多餡,佢滿滿的韭菜、粉絲同豬腿肉,而且一d都唔油膩,炸得好好。 蜂蜜檸檬 脆皮爆漿雞肉捲原本炸嘢會好膩,但佢哋用蜂蜜檸檬做醬汁,比較清新同解油膩
我今日想飲嘅係👇🏻
廢事諗奶茶
連兩種指定配料👉內有珍珠同鮮草。
👇🏻
朱古力拿鐵
問:店長,我可以拿鐵加配珍珠嗎?
店長話:係可以👉加錢就可以😆
小食
台式韭菜盒子
香脆外皮,內餡飽滿,多汁。
選用👉新鮮韭菜,菁蔥與豬腿肉
蜂蜜檸檬
脆皮爆漿雞肉捲
原本炸嘢會好膩,但佢哋用蜂蜜檸檬做醬汁,比較清新同解油膩,佢哋好細心,會切開一件件,令你食到脆脆嘅外皮和雞肉之外,重係一啖一舊,一口食晒啱啱好。