2023-07-13 211 瀏覽
朋友好鍾意熊本熊,香港竟然有期間限定cafe,一定要去啦!!!😍😍.Sensu x KUMAMON聯乘Café,有好多限定熊本熊嘅精品同埋熊本熊美食呢🥳🥳🥳.🐻牛肉漢堡扒熊本番茄汁蛋包飯:份量十足嘅蛋包飯,蛋汁又多又juicy,勁吸引!加埋有熊本熊加持嘅漢堡扒,牛味十足,大漢足👍🏻👍🏻.🐻SENSU 全日早餐:全日早餐其實時常都係果幾款食材,不過重點係:我影完一輪相先食,份早餐仲係暖笠笠!😍加埋勁可愛嘅熊本熊pancake,食起黎嘅心情都特別好🥳🥳.🐻阿蘇牛乳雞蛋布丁:布丁上面有好可愛嘅「反肚熊」🤣,雞蛋布丁好香滑,配埋香濃嘅焦糖,好好味,下次可以encore😍😍.🐻熊本番茄雜果沙冰 配 阿蘇牛乳布丁:呢杯係超驚喜嘅飲品,酸酸甜甜之餘,仲可以飲到滑嘟嘟嘅布丁,多重口感,超滿意⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.至於熊本熊精品,只要order左熊本熊食物,就免費送一個襟章~~其他精品都好靚丫,我最鍾意保暖杯~
2023-07-06