5天前 0 瀏覽
一行六人慶祝生日🎁所以book 咗6 位6 pm , 揀咗$398 個餐,再加每人$30 任飲汽水同甜品bar , 如果唔加都有水提供,不過最後我哋都加咗$30 任飲!但飲品選擇十分少,汽水幾款,soda water , 同埋茶包一款,雪糕得一款,個飲品bar 亦比較窄,要小心碰到!一坐低佢會有2 盤牛豬各部位的肉比你哋試,試咗再用QR code 落單揀自己特別喜歡的再order ! 話有A4 牛,不過有d 都未溶雪,感覺差咗d.. 豚肉都是一般,如果要比較,牛比豬更值得叫!但比想像中差了一點點,沒有一款覺得特別好吃,但亦不會覺得唔好食,算中規中矩啦!反而甜品bar 的New York cheese cake 🍰 幾好味,cheese 味突出之餘唔會太甜,值得推薦👍🏻另外,泡菜都好味,唔會太鹹太酸👍🏻最特別有燒魚乾同魷魚🦑乾叫,特別之餘亦好吃,加分!最意想不到係甜品bar 有曰本麵包,我夾咗個芝士麵包然後攞返入去燒一燒,外脆內軟,真心正🩷整體而言肉食質素一般,但side dish 反而唔錯,加上職員態度好,都算吃得開心滿足嘅😉
2024-12-29
  • 芝士麵包