2018-04-18
係附近睇完器材,梗係揾地方食好西。。。等位時樓梯都有人排隊,聽個名似令人笑容顏開,滿載而歸的名店。結果真係令小弟以想不到。第一 : 我又唔趕時間,店舖面又唔係爆場,點解會安排一張摺枱放係路中間比人開餐,亦係成間火鍋店唯一一張。問亞姐轉張側邊枱坐舒服啲得唔得。一句得埋黎,你唔夠人坐喎,,,結果我咪成枱餸咪無位放囉。第二 :服務態度,,真係唔識比分~~~開餐叫雞煲,叫咗2次打開煲蓋唔見包魚4隻,亞姐已經見慣不怪地話“轉頭後加比我“。。。。好似明益我咁的語氣喎🤔🤔我無order到咩!!張單寫住的喎。加雞湯都係自己加喎,係啲肥肉唔駛自己切囉。想要一杯熱水要叫3次。咁都照收+1~~叫埋單最快~~~~~快過風💨第三 :食品質素,除咗手切牛,其他可以去大排檔,唔會太大分別。諗住貴舖號雞煲火窩,個雞一定令人律律有味,盪氣迴腸。後感: 我會推介大家去寶寶或者常滿,唔會輸比哩間。價錢,,2個人食 $8xx埋單,,價錢正常,但係下次我會去正常質素的店舖。結論係未試過而荷包好鬆動,可以一試,因為有比較才知日後會有更好的出現。
第一 :
一句得埋黎,你唔夠人坐喎,,,結果我咪成枱餸咪無位放囉。
第二 :
服務態度,,真係唔識比分~~~
開餐叫雞煲,叫咗2次
加雞湯都係自己加喎,係啲肥肉唔駛自己切囉。
想要一杯熱水要叫3次。咁都照收+1
~~叫埋單最快~~~~~快過風💨
第三 :
食品質素,除咗手切牛,其他可以去大排檔,唔會太大分別。
諗住貴舖號雞煲火窩,個雞一定令人律律有味,盪氣迴腸。
後感: 我會推介大家去寶寶或者常滿,唔會輸比哩間。