2022-05-10 20 瀏覽
餐廳的環境和餐牌很有台灣青春校園劇feel。點嘢食係要填紙仔比店員Exploding Cheese Egg Toast + Sweet Potato Fries with Plum Powder拉絲蛋吐司配甘梅番薯條 > 鍾意佢加咗薄薄一層魚酥香口啲,加埋烤過嘅mozzarella和煎蛋,呢款竹炭吐司幾好味。粗切的番薯條薯味幾出,加上酸酸甜甜甘梅粉,兩三下手勢比我食曬Ovaltine Soy Milk阿華田豆漿> 首先飲幾啖胚芽豆漿先,然後將餐廳自製的阿華田雪條倒入去,得咗!唔太甜又有胚芽香幾得意呢度仲有隻好靚嘅猫猫!

拉絲蛋吐司配甘梅番薯條

阿華田豆漿

呢度仲有隻好靚嘅猫猫!