2024-12-22 0 瀏覽
好耐冇食得咁滿足😌 叫咗牛極品任食套餐,有好多新鮮肉任食,仲有台式小食甜品飲品,乜都有,睇落好吸引😍湯底方面我哋揀咗櫻花蝦濃湯鍋,豬骨湯好濃郁,仲有櫻花蝦嘅香味,好鮮味!餐廳嘅肉質好新鮮,睇落好有質素,老闆一點都冇hea啲客👍🏼美國頂級肩胛肉🥩肉質好嫩,而且牛味好濃!烚幾秒就可以食,入口即溶🤤西班牙栗飼豬五花🥓肥瘦適中嘅豬五花,烚耐咗都唔會鞋,嫩滑嘅口感真係encore咗好多碟!美國牛胸腹🥩牛肉有筋,啖啖油脂香!夠鮮嫩,仲有陣淡淡嘅奶香味🤤新西蘭羊卷肉🐑呢碟羊卷肉係我至愛!冇羊羶味,食落仲有脆卜卜彈牙嘅口感💯西班牙栗飼豬梅肉🐖呢碟豬梅肉都好嫩口,油脂適中,一點腥味都冇!花雕酒雞件🐓估唔到呢碟都好好食!雞肉鮮嫩多汁,雞皮嘅油香味完美融入雞肉入面,配埋花雕酒香味,好正👍🏼等緊食材熟嘅時候,仲可以去拎各式各樣嘅台式小食,件件睇落都好吸引,所以我每樣都拎咗啲試味😂
餐廳嘅肉質好新鮮,睇落好有質素,老闆一點都冇hea啲客👍🏼
美國頂級肩胛肉🥩
肉質好嫩,而且牛味好濃!烚幾秒就可以食,入口即溶🤤
西班牙栗飼豬五花🥓
美國牛胸腹🥩
牛肉有筋,啖啖油脂香!夠鮮嫩,仲有陣淡淡嘅奶香味🤤
新西蘭羊卷肉🐑
呢碟羊卷肉係我至愛!冇羊羶味,食落仲有脆卜卜彈牙嘅口感💯
西班牙栗飼豬梅肉🐖
呢碟豬梅肉都好嫩口,油脂適中,一點腥味都冇!
花雕酒雞件🐓