𝟙澳洲M5和牛吃到飽套餐 $418晚市燒肉放題分咗四款套餐,今次我哋就揀咗最貴嗰款-澳洲M5和牛食到飽🥩限時兩個鐘,總共有104款野食及飲品選擇✨可以用手機落單嗌嘢食及特色飲品📲亦設自助區擺放多款樽裝冷泡茶、罐裝汽水及果汁、蔬菜或自製台式滷肉飯😎同時提供5款調味醬汁,辣椒醬、黃金泡菜醬、特製醬油、岩鹽(食肉必點˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)及檸檬汁✨記得去自助區拎定生菜,可以自製韓式生菜包😼夾住燒豬腩肉加黃金泡菜醬一齊食解膩!🥬呢個套餐最主要多咗澳洲 M5和牛、安格斯牛小排、牛板腱選擇🥩呢三款牛肉味香濃,油脂分布都唔錯,選擇呢個套餐嘅話就記得一定要主攻呢3款牛😎會比其他牛更加Juicy軟腍✨特別推薦呢到嘅厚切牛舌芯,爽脆肉嫩😽除咗肉類,更有以下類別選擇:海鮮類 - 烤帆立貝、鹽蒜燒生蠔、屏東燒魚腹、美乃滋章魚燒、麻辣章魚燙等夜市小吃類 - 海苔炸蝦卷、安平炸蚵卷、墨魚香腸、樱花蝦乾拌手工麵、鹽酥雞及澎湖花枝排等甜品 - 芋圓或Häagen-Dazs(cookie and cream、朱古力或士多啤梨🍓)總括嚟講呢度環境十分乾淨,座位舒適闊落,提供非常多食物及飲品選擇✨嚟呢到聚餐都會坐得幾舒服✨
𝟙澳洲M5和牛吃到飽套餐 $418

可以用手機落單嗌嘢食及特色飲品📲

除咗肉類,更有以下類別選擇: