2024-11-12
#旺角美食 #小莲星呑食旺角🔻 阿木台灣麵旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號舖/食台灣菜嚟講,阿木台灣麵喺我心目中排名都好,真係好有台灣原味道,久唔久都想出去旺角食吓/🧃 麻醬拌麵麵條煮得啱啱好,滑溜又有咬口,口感一流,麻醬味道濃郁,帶有陣陣花生香,配上蔥花同黃瓜絲,清新又開胃/🧃 芝士肉鬆蛋餅蛋皮薄薄一層,包住濃郁嘅芝士同肉鬆,趁熱咬落去即刻芝士拉絲!加埋咸香嘅肉鬆,食唔停口/🧃 古早炸排骨 滷肉拌麵(套餐)炸排骨外脆內嫩,肉質鮮嫩,油脂香得來唔油膩。滷肉拌麵就更正,滷汁入味,麵條吸收咗所有精華,搭配埋排骨簡直完美!/🧃 牛肉麵 鹽酥雞 (套餐)牛肉麵湯底好濃郁,牛肉軟嫩,味道入得好透。鹽酥雞就外脆內嫩,加埋香料,咬落去超有口感/#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover
🔻 阿木台灣麵
旺角豉油街60-102號鴻都大廈地下3-4號舖
🧃 麻醬拌麵
🧃 芝士肉鬆蛋餅
🧃 古早炸排骨 滷肉拌麵(套餐)
🧃 牛肉麵 鹽酥雞 (套餐)