餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2014-12-02 2676 瀏覽
因為知道要等好耐先有得食所以諗住星期日同家人飲完茶, 再黎哩度同貧友食tea所以比12:00開門前早少少先黎排當時已排到去後樓梯口但過左12:00好耐, 見d人都未入得後來d侍應終於慢慢放人入去但唔知係咪佢地唔夠侍應明明出面有位坐, 佢都只係俾d食客坐入面如果坐埋出面, 應該至少可以坐多十幾廿個人等到成12:30終於派籌派到我地叫我地14:30再返黎, 但驚唔夠時間飲茶唯有拎後10個籌最後14:30黎到, 竟然仲要等多成半個鐘先叫我地原來應該拎o個個籌仲諗住唔知要等多幾耐先到我地好彩最後15:30都可以入坐食物方面, 我叫左Dazzling可可身為豬古力狂迷的我無論食乜飲乜, 有豬古力味一定別無他選但哩杯朱古力味就唔多夠濃, 係勝在唔會太甜友人就點了特調冰茶, 我試左啖係soda+蘋果粒+青檸入面仲有d好似o者哩o既野, 味道幾清新, 幾特別因為之前飲茶仲飽飽地, 所以只點了黑色幽默蜜糖吐司(本來仲想點埋個朱古力窩夫)店內仲有另兩款朱古力吐司, 但唔覺哩款朱古力味特別濃不過吐司都幾脆, 加上有台灣腔侍應幫你切, 未食已經覺得甜XDDD
因為知道要等好耐先有得食
所以諗住星期日同家人飲完茶, 再黎哩度同貧友食tea
所以比12:00開門前早少少先黎排
當時已排到去後樓梯口
但過左12:00好耐, 見d人都未入得
後來d侍應終於慢慢放人入去
但唔知係咪佢地唔夠侍應
明明出面有位坐, 佢都只係俾d食客坐入面
如果坐埋出面, 應該至少可以坐多十幾廿個人

等到成12:30終於派籌派到我地
叫我地14:30再返黎, 但驚唔夠時間飲茶
唯有拎後10個籌
仲諗住唔知要等多幾耐先到我地
好彩最後15:30都可以入坐

食物方面, 我叫左Dazzling可可
身為豬古力狂迷的我
無論食乜飲乜, 有豬古力味一定別無他選
但哩杯朱古力味就唔多夠濃, 係勝在唔會太甜
Dazzling可可
友人就點了特調冰茶, 我試左啖
係soda+蘋果粒+青檸
入面仲有d好似o者哩o既野, 味道幾清新, 幾特別
特調冰茶
因為之前飲茶仲飽飽地, 所以只點了黑色幽默蜜糖吐司
(本來仲想點埋個朱古力窩夫)
店內仲有另兩款朱古力吐司, 但唔覺哩款朱古力味特別濃
黑色幽默蜜糖吐司
題外話/補充資料: 雖然服務都算唔錯, 不過侍應o既效率真係跟足台灣o個面, 即係一個字: 慢!!!
2014-09-14
90 分鐘 (堂食)
特調冰茶
黑色幽默蜜糖吐司