2019-07-07 165 瀏覽
旺角行就緊係要尼新開係台灣過尼既文青cafe桔梗啦😋有3層,而且空間都非常之大,所以係度食野感覺真係好舒服呀,尼度係自助服務既,先去收銀處都點單之後會有個bibi機畀你,同埋大家記得食完野之後要幫手收拾呀😚今次尼到🧒🏽👦🏻叫左一個sandwich同一個brunch😍🧒🏽sandwich就叫左英倫風既英式魚魚,入面有紅椒,,炒蛋同埋莎莎醬,所以落係有酸甜酸甜既味道,而且炸魚都非常多同埋唔好炸粉食落好脆同啖啖肉架👦🏻brunch尼就叫左田園風既香腸培根蕃茄醬汁,一上尼好大份既蛋捲,仲要係芝士蛋捲加上尼個醬汁都幾夾架,成件事都幾好👅💦而且尼度既配菜係chips再加上自己調既sauce真係好有心機呀,所以真係可以再尼真係有dd去左台灣咁哈哈哈😋😋最後最後我地仲叫左最愛既咖啡,一樣可以揀Nutty or Fruity,豆味都算還好冇話好香,中肯的,不過就較為少杯啦🙈

香腸培根蕃茄醬汁 | 田園風
Latte