2021-10-14 814 瀏覽
食完晚飯見唔係咁飽,吹水又未吹夠喉,一於搵個地方啤一啤佢,飲吓鬼佬涼茶,敘吓舊傾吓計chill吓咁😎呢度啲啤酒間唔中會轉下款式,每次黎都有新野試,所以經過呢度想試就要試,如果唔係下次黎可能就會冇咗㗎啦-🔸啤酒拼盤 Beer Platter $238 🌕🌕🌕🌕🌕Menu好特別,有好多款好新奇嘅啤酒可以揀,有成2️⃣4️⃣款咁多呢個set有六小杯,可以一次過滿足六個願望🤩但花多眼亂揀唔落🤨,個店員過嚟幫我揀,根據我嘅口味幫我揀 今次就試咗👇🏻-2. 酸酸 -7. 愛你一萬年 -10. 桃子西打 -15. 找茶-14. 初戀 -16. 辛狗鬥 佢係根據酸度同苦度黎排列,店員建議我地由淡味飲到濃味,啱晒慢慢品嚐👅佢飲落唔太似啤酒咁,一味得個苦澀味,果汁感好強同好有層次感,係一種好特別好容易入口嘅味道🍹🍹今次最鍾意入面杯找茶,佢加咗焙茶釀製,飲落口好重茶味🍵,係出面無飲過嘅味道,好好飲!👀-Ps. 入面好多人,weekend黎真係要訂位佢仲有好多小食拼盤好吸引,但今次食咗個dinner就唔食住,可以下次再戰😝
🔸啤酒拼盤 Beer Platter $238 🌕🌕🌕🌕🌕
呢個set有六小杯,可以一次過滿足六個願望🤩
但花多眼亂揀唔落🤨,個店員過嚟幫我揀,根據我嘅口味幫我揀

今次就試咗👇🏻
-2. 酸酸
-7. 愛你一萬年
-10. 桃子西打
-15. 找茶
-14. 初戀
-16. 辛狗鬥

Ps. 入面好多人,weekend黎真係要訂位
2021-09-16