築間酸菜魚

今次呢間台式酸菜魚同一般酸菜魚口味唔同!佢地有六種唔同嘅特色湯底選擇~例如沙茶砂鍋魚、海派蝦湯魚等,而且仲有各種台式小食同甜品選擇還原台灣風味🥰鋪頭裝修仲用左大量海報同金句去介紹佢地嘅野食非常奪目!而且午市嘅二人套餐人均都係100左右A2好抵食㗎❗️—————————————**總長酸茶魚(小)$208午市套餐包埋兩碗白飯、飲品、一款台式小食同涼菜🫶🏻我地都係揀左最基本款嘅酸菜魚嚟試~畢竟我地都係為左食酸菜魚而嚟(就算係小嘅份量片都好多(100g)連埋小菜足夠兩個人食~湯底無得揀辣度,不過佢酸辣度都岩岩好🤤湯仲可以飲少少添🤤🤤小菜我地揀左蝦滑鑲油條~就名符其實地張蝦滑鑲左落油炸鬼到!食落外脆內軟而且仲可以張佢浸落湯到一分鐘左右再食!呢個都係佢嘅推薦食法最後仲飲左杯Mango sour酒精提下神呢❗️
—————————————

**總長酸茶魚(小)$208