吃在荃灣 --團日式拉麵🍜💕櫻花蝦拉麵($88)---------平時好少去荃灣完左sem得閒就同朋友喺荃灣搵下好西食🙈呢間餐廳落單係自助形式 㩒你要嘅款式 入錢 之後就可以入去坐定定等野食😍---------今次我叫呢個櫻花蝦拉麵係呢間餐廳嘅招牌菜式之一 果然無失望呀😍湯底好合我口味 仲有櫻花蝦嘅香味 鹹度適中 唔會口渴😊麵條都煮得剛剛好 唔會太軟 仲有少少咬口添😁叉燒有三大塊 每塊都有燒過所以好香 脂肪部分都唔會太多 因為我好怕食太肥嘅叉燒 所以值得讚!😍👍另外要讚嘅係溏心蛋🥚切開一半之後啲蛋汁就把把聲流出黎 見到都流晒口水😍好食到想食多隻吖💕總括嚟講性價比高 值得一試👍👍----------價錢:$88評分(10分滿分)賣相:7味道:8性價比:8回頭率:7--------餐廳資料名稱:團日式拉麵地址:荃灣大屋街18號金豐閣地下1-2鋪前往方法:荃灣站B1出口
吃在荃灣 --團日式拉麵🍜💕
櫻花蝦拉麵($88)
---------
平時好少去荃灣
---------
----------
價錢:$88
評分(10分滿分)
賣相:7
味道:8