2010-04-26
放工去食飯叫左凱撒沙律, 龍蝦雲吞, 小食拼盤, 同埋tallcake凱撒沙律非常好味, 新鮮既生菜脆而嫩, 非常清新, 次次去到都一定會叫龍蝦雲吞第一次叫, 食小小都ok, 食得多就好溜, 好易飽, 但好特別小食拼盤有4樣野, 雞翼, 洋蔥圈, 薯皮同埋炸西蘭花, 每樣小小,可以一次試到好多野味道最後我地叫左tallcake, 好大杯, 要share食, 不會太甜, 鐘意甜品既人一定要試我要補充一點既就係員工既態度, 唔係好得,我只係幫我女友叫佢refill可樂, 有個有鄉音既女待應竟然好大聲屈我話我地share, 冇得refill, 全場聽到, 令到我好難受, 我叫d野食都唔平, 我唔會貪你杯野飲, 我成日幫親佢地估唔到會有咁既員工, 我覺得太古ruby應該學下九龍灣ruby既服務態度