2015-10-12 1504 瀏覽
早幾日約左朋友嚟元朗既k-pot 因為朋友話好想試下所以就陪佢一齊嚟~我地揀左蓄茄湯底 個湯底真係幾濃!好有蕃茄味~不過如果本身係好鍾意食蕃茄既人我會建議再去拎啲蕃茄放埋落去一齊滾我地叫左$248既組合 有牛、豬、雞同魚 食得出絕對唔係平價既肉 讚!另外呢間分店都算幾多食物可以揀 有一個紫薯年糕幾好味~不過後來想再食既時候已經太飽食唔落lu~仲有其他韓國即食麵、蔬菜可以拎 質素都唔錯 至於飲品方面 有四五種汽水 又有三種果汁 有好多選擇~食到咁上下就去拎左啲乳酪雪糕 有幾種配料同醬料可以自己落 好貼心!以後一定會再嚟食過 尤其係鍾意KPOP既人就更加要嚟 因為呢度會不停KPOP既MV XDD
2015-09-29