堅尼地城 | Blend & Glend呢日黎到堅尼地城同好耐無見嘅朋友s 聚餐,見到呢間餐廳啲位好闊好舒服咁,可以慢慢坐~ 夜晚有啲凍,呢度啲位仲有暖爐暖腳!而且食物都好好味!❁ 慢煮牛頰肉 $228一道非常值得一試嘅主菜。牛頰肉經過長時間慢煮,肉質極為嫩滑細膩,入口即化。搭配胡蘿蔔蓉,增添咗一份自然嘅甜味,令整體口感更豐富。以$228呢個價格黎講,呢道菜嘅品質同份量絕對係物超所值。❁ (add on) Mini Mac & Cheese 芝士通心粉 $48我係好鐘意食Mac & Cheese架!雖然呢個份量比較小,但味道一睇都唔馬虎。通心粉煮得軟硬適中,搭配濃郁嘅芝士同芝士粉,真係每一啖都好滿足!❁ Ultimate carbonara 卡邦尼意粉 $138:美味嘅Carbonara,意粉煮得恰到好處,搭配濃郁嘅蛋黃醬同煙燻火腿,營造出豐富口感。每一啖都讓人陶醉其中。相信卡邦尼係好多人嘅必叫之選~❁ 烤牛肉眼串 $128:肉食愛好者唔好錯過!牛肉眼經過烤製,外皮香脆,內裡肉質鮮嫩多汁。搭配適量的醬料,增添了一份層次和風味。特別嘅醬汁令人好開胃!推介!❁ 芝士番茄肉丸 $128:美味
堅尼地城 | Blend & Glend

❁ 慢煮牛頰肉 $228

❁ 烤牛肉眼串 $128:

❁ 芝士番茄肉丸 $128:
美味可口又熱辣辣嘅小食。每一粒肉丸都鮮嫩多汁,好有豬肉味。搭配濃郁嘅番茄醬同芝士,增添一份濃厚嘅口感。