2010-07-16 5 瀏覽
睇雜誌講到有幾誇有幾勁~~又新開~~所以去一試~~!唔知係唔係無人去過台灣食過牛肉麵~~呢個水準真係普通到唔普通~~我覺同"大家食" 個level 差唔多~~! 同之前某位食評家一樣~~~呢個算係叫入流~咁台灣隨手點的牛肉麵檔都算叫神級啦~!我地食左牛肉麵同埋炸醬麵~~!炸醬麵真係無乜味~~!牛肉麵層油~~油到爆~~見到都唔開胃~~! 再者~~味道真係好一般~~d 牛肉真係有d 硬囉~~!最後一講環境.....我都未見過咁差既環境~~同大排檔無分別~~位又少又細又迫~~完全係食車仔麵既setting~~快d 食完快d 走~~! 行人通道又窄~~一入去個感覺已扣晒分~~! 我都推薦大家要去食一次~~~親身感受下有幾惡劣~~以後可以唔使再去~~~! 好彩我早去如果等位等成個毎鐘~~食d 咁既野~~真係waste money and time~~! 隔離譚仔~~好食好多啦~~!

睇雜誌講到有幾誇有幾勁~~又新開~~所以去一試~~!

我地食左牛肉麵同埋炸醬麵~~!

炸醬麵真係無乜味~~!

牛肉麵層油~~油到爆~~見到都唔開胃~~!

再者~~味道真係好一般~~d 牛肉真係有d 硬囉~~!

2010-07-14
15 分鐘 (堂食)