招聘中
10天前
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2009-10-10 13 瀏覽
近期在Lunch 在灣仔開飯。 因為小弟都幾有「食力」,驚唔夠飽,所以竟然連依間咁出名ge米線都未食過,慚愧! 今次有個女同事提意去,故成行。因為去到已經成點,超多人! 而且譚仔安排座位ge方法都幾唔 fair 吓,人少早到未必早有位! 身為男人當然唔多計較,但係Lunch時間少,加上見人「遲來先上岸」,故令提議去果個女同事「火都黎埋」 小弟亦插嘴加左句:「唔明點解賣米線可以咁好生意! 」等左20分鐘先有位。 腩肉牛肉貢丸清湯米線 ---------- 嘩 好好味呀! 有人話食野最高境界係「原味」,我好同意,依間平平無奇ge店竟然做到! d 料係自由組合的,三款都唔錯,個人最欣賞「牛肉」! 連我句格言:「牛肉平價冇好」譚仔都打破埋 之前等咁耐都當堂冇計啦 另外,碗野份量都好足吓,男仔都夠飽! 一定會番尋味!
腩肉牛肉貢丸清湯米線 ---------- 嘩
之前等咁耐都當堂冇計啦
另外,碗野份量都好足吓,男仔都夠飽!
一定會番尋味!

腩肉、牛肉、貢肉清湯米線