2021-01-24 632 瀏覽
一落樓下就見到有間新店,個名幾得意,中文仲叫雞同鴨講,仲有咁多人排隊,梗係要試吓啦鋪面會有透明玻璃,見到店員處理食材,斬雞嘅過程,感覺好衛生又安心,佢地全程都有戴口罩同手套食物種類主要係雞鴨和豬,我同老公覺得無骨海南雞飯應該係招牌菜,即刻叫嚟試吓,仲揀咗黃薑飯。佢仲有四個汁可以俾你揀,分別係姜戎,砂礓,泰式,百搭。我哋就揀咗一個百搭汁原來佢哋試業中,仲有個優惠,就係去社交平台 like和share一個post就有$5抗疫優惠券 只要拎比店員睇就可以即時扣減,好抵呀!唔知係咪好受歡迎嘅原因,勁多人排隊,等咗成10分鐘,合理範圍內返到屋企打開飯盒食,海南雞非常之新鮮,同埋啲肉係好嫩,再配上百搭汁,少少酸甜感覺,非常開胃。同埋呼籲各位女士,飯盒裏面嘅黃薑飯份量非常之多,如果細食既女士,就叫佢哋少飯啦

佢仲有四個汁可以俾你揀,分別係姜戎,砂礓,泰式,百搭。
我哋就揀咗一個百搭汁

外賣自取