2024-08-21
第一次幫襯,亦肯定係最後一次幫襯🤬🤬上咗樓上坐低,其實衛生情況感覺麻麻,張枱仲係污糟,因為有小朋友同行所以我一般會自行清潔枱面。落單叫咗2份食物+咖吔吐司+1杯凍白咖啡+1杯凍桔仔話梅水,唔夠3分鐘即溶白咖啡上枱,毫無誠意可言,味道差劣!到小朋友飲杯凍桔仔話梅水,飲完2啖拎起杯入面隻匙羹,好彩我望吓,嘩😨隻匙羹生鏽㗎😱我即刻叫樓上唯一嘅黑面哥哥員工,同佢講完佢一句聲冇出就拎走杯野落樓下,唔夠1分鐘就拎返杯嘢上嚟,杯野我可以好肯定只係換咗隻匙羹,因為杯野係完全冇冰,water level係同頭先一樣,仲有連粒話梅都係同一粒!!我即刻拎埋杯嘢衝落樓下,同另一位員工理論,我話杯飲品浸完一隻生鏽嘅匙羹換過另一隻匙羹就當冇事,究竟你哋有冇良心?佢雖然換咗另一杯俾我,但我唔敢再俾小朋友飲,我對餐廳嘅衛生非常有保留,連食緊嘅炒麵都冇胃口再食。仲有,每個員工嘅態度都好有問題,尤其樓上那位黑面哥哥,一句道歉說話都冇,好似我增加佢工作量,上落樓梯時用極大腳步聲表示抗議。員工們,請你們好好保留生鏽匙羹🥄人在做天在看,你們良心何在?你哋記得每日將隻生鏽匙羹浸住水再慢慢細味品嘗呀!