2023-02-08
1902 瀏覽
< MOYO >SOHO真係好多野食尋寶~ 今次食既韓國菜加左少少意大利風情🇰🇷 無論餐廳環境定野食都唔錯 就黎情人節可以諗諗佢🤭-Truffle beef tartare $348睇外相已經贏左9條街😆 松露味好岀加埋韓式食法咁落左蔴油 調味好夠 不過就食唔到有蛋黃味道 個和牛肉質幾好 無筋🐮 加埋脆脆食無咁油膩添👍🏻MOYO bossam $238呢個好岀色🥹 本身嗌個陣諗住係普通韓式豬肉 但上碟個陣都聞到陣燒烤香 岀面係少少脆香感 然後啲肉同脂肪比例岩岩好 食落唔漏仲覺得好軟冧 如果怕油膩既可以夾埋啲泡菜同洋蔥絲食 好正🤤Sea urchin rice $248相比上面兩樣既話 呢個飯就無咁驚喜啦 都係韓國飯團加海膽咁 可以試下另一樣🙈Boksoondoga makgeolli $330好飲🍶!! 但係岀面買應該平啲 如果中意飲酒既朋友都可以買黎下🤭-📍 MOYO中環蘇豪鴨巴甸街36號地舖
Truffle beef tartare $348
MOYO bossam $238