2009-10-05 8 瀏覽
握$架, 叫左個蠔湯, 用個紙沙茶壺裝住, 份量少成咁, 離晒普! 仲要一打開, 冇蠔架, 一隻都冇, 得幾條菇, o的湯又似至一般o既味精湯. 另一個煙蠔串, 佢一碟得一串, 一串得兩小粒, 真係冇病下話! 仲有個蠔鍋, 冇火o係下面度燒都算喇, 冇烏冬底, 個湯底好似白開水咁, 一味勁多菜. 仲有個燒餅太多粉, 好實, 但算係難食之中最正常o既一樣. o的茶唔熱, 仲要o的侍應叫極都唔應人, 有o的好似復康人士, 對答有問題o個o的, 咩事呀, 我去左間咩餐廳架究竟.......!埋單$308都唔知食左咩落肚, 早知去番隔離間藏人好過. 呢世都唔會再去呀!!