Sol House Oyster Bar and Restaurant

2023-05-10 156 瀏覽
之前聽朋友介紹過係荃灣呢間西餐廳好好食!所以今日去開荃灣做野,就順手黎試下😍以下呢幾種食物我覺得超值得推介比大家!💯烤西班牙原隻墨魚配墨魚汁意大利飯,法式茄蓉🦑。墨魚肉又厚又彈牙,而且味道濃郁!🇮🇹意大利飯索左墨魚同蕃茄嘅味道,超級鮮味!會愈食愈上癮!🤤💯意式辣椒蒜片西班牙聖子意大利粉🍝。聖子好新鮮,一啲腥味都,肉質彈牙,唔會覺得好靭!意粉就用左辣椒同蒜片一齊煮!令到意味道嘅層次感有所提升!💯烤8安士特級美國牛柳仔配大皇帝蝦🐮。啖啖肉之選!🐮牛柳好厚,肉質好腍。有好香濃嘅肉味!🦐皇帝蝦燒到好香,每一啖都有少少嘅炭火味!食落口有燒烤嘅感覺!正!!💯Margarita🍸。味道鹹鹹甜甜,杯邊嘅鹽更凸顯出🍋檸檬嘅味道!呢個配搭好特別好清新!我好鍾意!呢間餐廳嘅食物好味之餘,服務質素都好好,而且價錢仲唔貴,值得推薦俾朋友!

以下呢幾種食物我覺得超值得推介比大家!